Αγαπητοί συνεργάτες,


Η προστασία μιας εγκατάστασης και του εξοπλισμού μέσα σε αυτήν από τα προβλήματα του ηλεκτρικού ρεύματος , είναι παράλληλη με
την παλαιά και παραδοσιακή Ελληνική παροιμία « φύλαγε τα ρούχα σου, να ‘χεις τα μισά». Αυτή η παροιμία ίσχυε παλιά, ισχύει και
σήμερα και υποψιαζόμαστε ότι θα ισχύει και στο μέλλον.
 

Όσο και να φυλάει κανείς τα ρούχα του, κάποια θα φθαρούν από τριβή, κάποια θα ξεθωριάσουν, κάποια φερμουάρ θα χαλάσουν,
υπάρχει και αυτό που ονομάζουμε φυσική φθορά από χρόνο και χρήση. Απ την άλλη, ένα ρούχο, ιδιαίτερα αν το χρησιμοποιεί κανείς
καθημερινά έχει ένα μικρό διάστημα που θα σας εξυπηρετεί. Σε ένα, δύο, άντε τρία χρόνια θα το αποσύρετε και θα το αντικαταστήσετε.

Σχετικά με την προστασία των εξοπλισμών από τα προβλήματα του ηλεκτρικού ρεύματος είναι πολύ σημαντικό να αναβαθμίσουμε την
παροιμία ως εξής : «Φύλαγε τον εξοπλισμό σου για να τον έχεις όλο».

 

 

 


Ο λόγος είναι ότι οι εξοπλισμοί είναι ακριβά πράγματα και πολύ περισσότερο, από την καλή τους λειτουργία εξαρτάται:


 ➢ η ψυχική μας ηρεμία
➢ η ασφάλεια μας όσον αφορά στη χρήση των εξοπλισμών
➢ Η έγκαιρη παραγωγή και παράδοση προϊόντων αν είμαστε παραγωγική μονάδα
➢ Ο προβλέψιμος οικονομικός προγραμματισμός μας όταν κάνουμε προγραμματισμένη συντήρηση και όχι πυροσβεστική αποκατάσταση ακριβών βλαβών

 Η ιδανικότερη κατάσταση σχετικά με οποιονδήποτε εξοπλισμό είναι να τον αντικαθιστούμε επειδή εμείς το αποφασίσαμε, επειδή έκλεισε
έναν κύκλο ζωής όπου τον χρησιμοποιήσαμε, τον συντηρήσαμε και αυτός μας εξυπηρέτησε καλά και αξιόπιστα. Τη στιγμή της αντικατάστασης ο εξοπλισμός μας λειτουργεί ακόμα.

Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό μας απομακρύνει από την ιδανική κατάσταση και αυτό έχει πολυποίκιλες επιπτώσεις στην ψυχική μας ηρεμία, στη τσέπη μας, στην παραγωγή μας κλπ.

Οι δυο χρυσοί κανόνες λοιπόν για την τήρηση της γνωστής παροιμίας σε σχέση με οποιονδήποτε εξοπλισμό είναι :

1. Προφυλάξτε τον από τις διαταραχές του ηλεκτρικού ρεύματος

2. Κάντε τακτικά προληπτική συντήρηση

 
Για το Νο 1, φωνάξτε έναν αξιόπιστο και εξειδικευμένο συνεργάτη, ο οποίος σε συνεργασία με τον ηλεκτρολόγο σας ή και εσάς , θα αναλύσει την κατάσταση και θα σας προτείνει την κατάλληλη προστασία για τον εξοπλισμό σας και την εγκατάσταση σας.

 

 

Για το Νο 2, φροντίστε πάντα να αγοράζετε εξοπλισμό από εταιρείες που διαθέτουν τεχνική υποστήριξη και κάντε προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση, αλλάζοντας ότι χρειάζεται την ώρα που χρειάζεται.


Ο Ιπποκράτης είπε πριν περίπου 2.400 χρόνια :

"Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν, το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν"

Μετάφραση: Ασφάλεια είναι το να προνοεί κανείς και να προλαβαίνει, το να προνοεί κανείς και να προλαβαίνει, είναι καλύτερο από το να θεραπεύει.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε την ιδανική κατάσταση για τον εξοπλισμό σας και την ψυχική σας ηρεμία.

 

 Πάνω απ’ όλα είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι ονειρεύονται κάτι και στη συνέχεια το πραγματοποιούν.  Υπάρχουν όμως πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να υλοποιήσει κανείς τα όνειρά του.

 Δείτε στη συνέχεια το όνειρό μας και με ποιόν τόπο το προσεγγίζουμε.

 

Ποιος είναι ο στόχος μας :

Να είμαστε οι καλύτεροι και πλέον αξιόπιστοι συνεργάτες  σας για την προστασία ηλεκτρικών σας εγκαταστάσεων και των εξοπλισμών σας από τα προβλήματα του ηλεκτρικού ρεύματος.  Προστατεύουμε από μια κατοικία, μέχρι μια βιομηχανία, ένα αεροδρόμιο  κλπ.

 

Με ποιο τρόπο προσεγγίζουμε το στόχο μας:

Συνδυάζουμε την τεχνογνωσία μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ρεύματος με συσκευές προστασίας τις οποίες κατασκευάζουμε αλλά και με συσκευές του εμπορίου.

 

Πως το κάνουμε :

Επιλέγουμε τον απολύτως κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας για κάθε περίπτωση χωρίς να εγκλωβιζόμαστε σε συγκεκριμένες λύσεις.

 

Τι θεωρούμε ως πολύτιμο τελικό προϊόν μας :

Άρτια προστατευμένες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί και πελάτες που νοιώθουν σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουν από ξαφνικές ηλεκτρολογικές ή ηλεκτρονικές βλάβες στον εξοπλισμό τους.

 

Προστασία ηλεκτρικού / ηλεκτρονικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων

 

Κάθε μέρα, χιλιάδες κεραυνοί χτυπάνε σπίτια, ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις. Κάθε δομή, είτε σε μία μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, σε ένα ιατρικό κέντρο ή σε μία μεγάλη εταιρεία πληροφορικής, κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας κινδυνεύει. Ζούμε σε μία χώρα όπου οι υποδομές ηλεκτρικού ρεύματος είναι μη αξιόπιστες και όπου λόγω γεωγραφίας και ασταθών καιρικών συνθηκών οι διακοπές και οι απότομες εναλλαγές τάσης είναι συχνές. Για αυτό και η προστασία του ηλεκτρικού σας εξοπλισμού, των εγκαταστάσεων, της περιουσίας και της επιχείρησής σας από αστάθεια της τάσης και διακοπές ρεύματος είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

 

 

Προστατέψτε τις Ηλεκτρικές  και Ηλεκτρονικές  Συσκευές σας

από τις διαταραχές του ηλέκτρικού ρεύματος

 

 Πλέον το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί ένα από απαραίτητα αγαθά της ζωής μας. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μία επιχείρηση. Κάθε ώρα της ημέρας χρησιμοποιείτε μια πληθώρα από ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκευές και μια αστάθεια ή διακοπή ρεύματος μπορεί να αποβεί καταστροφική. Η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, η ασφάλεια των εργαζομένων, και η διατήρηση των αρχείων της επιχείρησης, εξαρτώνται από την εξασφάλιση μιας ομαλής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλοί επιχειρηματίες που δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στα απαραίτητα βήματα για την προστασία των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών τους συσκευών. Αυτό που αγνοούν όμως, είναι ότι με αυτό τον τρόπο διακινδυνεύουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης τους.

Οι διαταραχές της τάσης και οι διακοπές ρεύματος μπορούν να καταστρέψουν εξολοκλήρου τις συσκευές. Αυτό από τη μία μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολία λειτουργίας της επιχείρησης, να χαθούν πολύτιμα δεδομένα, να σταματήσουν παραγωγές αλλά και να δυσαρεστηθούν οι πελάτες. Το τελευταίο αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν η επιχείρηση είναι κάποιο νοσοκομιακό ή ξενοδοχειακό συγκρότημα.