Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,


Σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε μια πολύ πρόσφατη εγκατάσταση ενός τριφασικού φίλτρου αρμονικών 3 Χ 140 Α που προστατεύει μια ψυκτική εγκατάσταση.

Αγαπητοί φίλοι, την προηγούμενη εβδομάδα φτιάξαμε άλλο ένα φίλτρο αρμονικών. Δεν πρόκειται όμως για ένα συνηθισμένο φίλτρο. Πρόκειται για ένα θηριάκι. Οι διαστάσεις του είναι 50 X 50 X 60 cm και το βάρος του 80 κιλά. Είναι ένα φίλτρο 3 Χ 420Α που θα προστατέψει μια ολόκληρη μονάδα επεξεργασίας και διανομής λαχανικών. Δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα αλλά αποφασίσαμε να σας το δείξουμε μέσα στο εργαστήριό μας πριν το παραδώσουμε. Είναι εκείνη η στιγμή που ολοκλήρώνεται, το κοιτάς κανείς και δε θέλει να το αποχωριστεί ..... το κοιτάει και χαίρεται ο ίδιος για μερικές ώρες και στη συνέχεια το παίρνει απόφαση και το αποχωρίζεται. Ευχαριστούμε πολύ τον πελάτη που μας εμπιστεύτηκε. Αμέσως μόλις εγκατασταθεί θα σας δέιξουμε τις σχετικές φωτογραφίες. Προς το παρόν δείτε το όσο ήταν στα δικά μας χέρια. Καλή συνέχεια και ραντεβού σε λίγες μέρες.

Αγαπητοί συνεργάτες,

Άλλη μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή στη Βιομηχανία μετάλλου. Ένας τριφασικός σερβομηχανικός σταθεροποιητής τάσης 100 KVA , με συντελεστή απόδοσης 1 και βαθμό στεγανότητα IP55 θα προστατέψει  μια μηχανή κοπής laser  μετάλλου στη Μαγνησία. O αυξημένος βαθμός στεγανότητας κρίθηκε αναγκαίος λόγω του επιβαρυμένου περιβάλλοντος από πούδρα μετάλλου. Η συγκεκριμένη μηχανή είναι ήδη εφοδιασμένη και με φίλτρο αρμονικών εισόδου – εξόδου. Μια προστασία υψηλού επιπέδου εγγυάται ότι ο εξοπλισμός θα λειτουργήσει σωστά για  πολλά χρόνια, ο προγραμματισμός δε θα λαμβάνει πλέον υπόψη κενούς χρόνους από δυσλειτουργίες και κόστη αποκατάστασης και η ψυχική ηρεμία των ανθρώπων θα εξασφαλιστεί. Είμαστε περήφανοι για το σκοπό που επιτελούμε μέσα από τη δουλειά μας. 

Αγαπητοί φίλοι,

Μερικά σπίτια είναι τόσο εξοπλισμένα που μπορούν να ανταγωνιστούν μια βιοτεχνία σε καταναλώσεις, αλλά και να την ξεπεράσουν σε ανάγκες ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος προκειμένου να δουλέψουν σωστά εγκαταστάσεις όπως γεωθερμία, πισίνα με βιολογικά φίλτρα, τζακούζι, sauna, ασανσέρ και ένα σωρό άλλες σημαντικές εγκαταστάσεις.  Σε μια τέτοιου επιπέδου κατοικία στην Ανατολική Αττική  εγκαταστήσαμε μια αντικεραυνική προστασία, ένα φίλτρο αρμονικών και ένα σερβομηχανικό σταθεροποιητή τάσης.

      Με τις θερμότερες ευχές μας για Υγεία και

         γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα    

             Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση !

 

Μαρία Γκιμίση Παρετζόγλου

PROFIT Consultancy & Equipment και Pro-fi System

 

 

 

 

Παραδοσιακός πελάτης και φίλος μας με μηχανουργείο στις Ελευθερές της Λάρισας εγκαταστέστησε ένα τριφασικό φίλτρο αρμονικών και στιγμιαίων αυξομειώσεων τάσης για να προστατέψει ένα από τα πανάκριβα ψηφιακά καθοδηγούμενα μηχανουργικά μηχανήματα που έχει για την παραγωγή του.

Είναι καλό να γνωρίζουμε πως τα δυο αυτά φαινόμενα (αρμονικές & στιγμιαίες αυξομειώσεις τάσης) ευθύνονται για περισσότερα από το 50% των προβλημάτων στους εξοπλισμούς.  

Τους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη.

Σελίδα 1 από 3